The best Side of نیلینگ
The best Side of نیلینگ
Blog Article
میلگردهای معمولا داخل گمانه هایی که در دیواره خاکی قرار می گیرند که به منظور جلوگیری از خوردگی میلگرد ها و انتقال مناسبتر نیروها بین خاک و میلگرد توسط دوغاب سیمان پر می شوند. روش نیلینگ یک مقطعع مسلح پایدار ایجاد می کند که توانایی نگهداری خاک پشت خود را دارند.
در گسیختگی خارجی، سطح گسیختگی از میان میخها یا پشت آنها عبور میکند. خاک، دیواره و سیستم میخ گذاری به صورت بلوکی رفتار میکنند.
اجزای نیلینگ و قسمتهای مختلف آن به صورت کلی شامل این موارد میشود: میخهای فولادی، دوغاب سیمان، دستگاه حفاری نیلینگ، مهره، واشر، صفحات نگهدارنده و نوارهای زهکشی.
انتخاب دقیق تجهیزات و امکانات در فرآیند سیستم میخ کوبی از اهمیت بسیاری برخوردار است. در ادامه، به معرفی برخی از این دستگاهها و تجهیزات میپردازیم:
وجود موانع شهری میتواند محدودیتهایی را بر طول، محل و شیب آن اعمال کند.
علاوه بر بحث فنی – اجرایی، در شکل زیر مقایسه نسبی از هزینه اجرای دیوار حائل به روش های مختلف بر حسب عمق گودبرداری ارائه شده است.
در صورت دائمی بودن اجرای نیلینگ، محل قرارگیری میخها باید به طور مرتب رصد و چک شوند.
پیش از اجرا حتما آزمایشهای مربوط به نوع خاک، ظرفیت باربری و لایهبندی محل، توسط گمانهزنی انجام گیرد.
نیلینگ یک روش پایدارسازی خاک است که به منظور جلوگیری از ریزش خاک و دیوار و افزایش امنیت از آن استفاده میکنند.
بعد از آنکه نیلها یا میلگردها در داخل گمانهها قرار داده شدند، نوبت به فیکس کردن آنها خواهد رسید. برای فیکس کردن این میلگردها از دوغاب سیمان استفاده میشود. اطراف نیلها با دوغاب سیمان پر میشود و به این صورت انرژی بین خاک و ??? ??? میلگرد بهتر انتقال داده خواهد شد.
در این روش میخها به وسیله پیش تنیده شدن، به صورت بالقوه، فعال هستند و میتوانند بدون اینکه توده خاک جابجا شود، از فروریزی گود جلوگیری نمایند.
بنابراین، امکان پایداری آنها به صورت قائم یا نزدیک به قائم بسیار کم و مشکل است.
به دانش، مهارت، تجربه بالا و بررسیهای کارشناسی در زمان اجرا نیاز است
این شرایط ممکن است موجب آن شود که به انجام اقدامات حفاظت در برابر خوردگی پرهزینهای نیاز داشته باشیم.